Η Σκιάθος διαθέτει πλέον τις συγκοινωνίες που της αξίζει

Η Σκιάθος γυρίζει σελίδα στον τομέα των μεταφορών, αποκτώντας σύγχρονα λεωφορεία και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συνάδουν με ένα νησί υψίστης ποιοτικής και τουριστικής εμβέλειας, όπως η αρχόντισσα των Βόρειων Σποράδων, με τους χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ετησίως.

Η Κοινοπραξία που εκπροσωπείται από τo Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου και την ΑΚΤΗ ΙΚΕ, υπέγραψε σήμερα και επίσημα την σύμβαση ανάληψης εκτέλεσης του έργου της μικροσυγκοινωνίας, ως συνέχεια της επικύρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας, με ετήσιο μίσθωμα, που προκήρυξε ο Δήμος Σκιάθου, βάσεις κείμενης νομοθεσίας.

Η Κοινοπραξία με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνει την ευθύνη για το μεταφορικό έργο στο νησί, με την δρομολόγηση σύγχρονων λεωφορείων, στις γραμμές: Αεροδρόμιο-Σκιάθος-Κουκουναριές-Ασέληνος-Ξάνεμος-Ευαγγελίστρια.

Προτυπωμένα εισιτήρια θα διατίθενται σε πολλά σημεία του νησιού, σε τρία i-box κιόσκια της Κοινοπραξίας (κατά μήκος της διαδρομής Σκιάθος – Κουκουναριές) με αντίστοιχους υπαλλήλους που θα δίνουν πληροφορίες, και φυσικά στο κάθε λεωφορείο.

Από την Τετάρτη θα αποβιβάζονται σταδιακά 10 λεωφορεία (αστικού, ημι-αστικού- υπεραστικού τύπου) στη Σκιάθο, την Πέμπτη θα διεξαχθούν δοκιμαστικές διαδρομές από το έμπειρο προσωπικό και την Παρασκευή 10 Ιουλίου ξεκινά επίσημα η δρομολόγηση ανά 15 λεπτά.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι ήδη προκαθορισμένη με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και είναι 2 ευρώ για όλους τους προορισμούς και 1,60 ευρώ για το αεροδρόμιο.

Πλέον, δίνεται μία ολοκληρωμένη λύση στον μεταφορικό τομέα του νησιού και συνάμα λύνεται ένα μείζον πρόβλημα δεκαετιών, σ’ έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Η ψήφος εμπιστοσύνης της Κοινοπραξίας στο νησί σηματοδοτεί νέες θέσεις εργασίας και επιμέρους προσφορά απασχόλησης για διάφορες ειδικότητες.

Τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. είναι εταιρείες του Νομού, που έχουν δώσει για πολλά χρόνια πολυεπίπεδα δείγματα γραφής, που έχουν αποδείξει την ικανότητα στην παροχή υπηρεσιών και έχουν αφήσει το κοινωνικό τους αποτύπωμα.

Πάντα θα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και δεσμευόμαστε για συνεχή αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, καθώς και ανάληψη όλων των βελτιωτικών αλλαγών που κρίνονται απαραίτητες.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την συνολική προσπάθεια περεταίρω ανάδειξης του νησιού, εντός και εκτός συνόρων.

Είμαστε εδώ για να συνδράμουμε όλον τον χρόνο για το καλύτερο δυνατό συγκοινωνιακό έργο.

Είμαστε εδώ για τον μόνιμο κάτοικο, τον επισκέπτη που τιμά το νησί με την παρουσία του.