Μοιραστείτε με άλλους

Αγαπητοί επιβάτες,

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας τους πρώτες μήνες λειτουργίας των “Συγκοινωνιών Σκιάθου”.

Η θετική ανταπόκριση και η ψήφος εμπιστοσύνης μας δίνουν ακόμη περισσότερη ώθηση να συνεχίσουμε ακάθεκτοι στο έργο μας. Πάντα με αξιοπιστία, ασφάλεια και δρομολόγηση νέου σύγχρονου στόλου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

6 λεωφορεία μας έχουν δρομολογηθεί στο νησί της Σκιάθου από τις 6.50 το πρωί μέχρι τη 01.15 το βράδυ.

Εξυπηρετούμε τις γραμμές Αεροδρόμιο-Σκιάθος-Κουκουναριές / Κουκουναριές-Σκιάθος-Αεροδρόμιο / Ξάνεμος-Λιμάνι και Λιμάνι-Ξάνεμος / Λιμάνι-Καλύβια-Ευαγγελίστρια / Ευαγγελίστρια-Καλύβια-Λιμάνι / Τρούλος-Ασέληνος και Ασέληνος-Τρούλος.

Η μέση διάρκεια αναμονής σε κάθε στάση είναι τα 15 λεπτά, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.

Σε περίπτωση που κάποιο διερχόμενο λεωφορείο είναι γεμάτο, προς αποφυγή συνωστισμού, παρακαλείστε να αναμένετε το επόμενο προγραμματισμένο.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθεύεστε εντός του λεωφορείου από τον οδηγό και από φυσικά σημεία πώλησης (περίπτερα, μίνι μάρκετ κτλ).

3 I-kiosks έχουν τοποθετηθεί στο λιμάνι (στάση), τις Κουκουναριές (τέρμα) και στην Ακρόπολη (στάση 4) λειτουργούν με καταρτισμένους υπαλλήλους που είναι έτοιμοι να σας παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία. 

Από τα i kiosks και μέσα από 50 σημεία πώλησης σε όλο το νησί μπορείτε να προμηθευτείτε τα δύο είδη εισιτηρίων για τις διαδρομές σας, κόστους 2 και 3 ευρώ.

Επίσης θα βρείτε εργαζόμενους μας, εκδότες εισιτηρίων, σε διάφορα λεωφορεία μας, ώστε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα το εισιτήριό σας, προς αποφυγή χρονοτριβής.

Έχουμε επενδύσει στις ηλεκτρονικές υποδομές οπότε έχετε ένα online εργαλείο στα χέρια σας, 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, ώστε να λαμβάνετε τις πληροφορίες (δρομολόγια-στάσεις) που χρειάζεστε, όπως και εξυπηρέτηση μέσω messanger.

Διαδραστικός χάρτης με όλες τις στάσεις αναλυτικά έχει εγκατασταθεί στο www.skiathostransports.gr ώστε να γνωρίζετε από πριν ποιο σημείο προορισμού θα επιλέξετε.

Συνήθως το λεωφορείο σταματά σε κάθε στάση, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει επιβάτης σε αναμονή, προσπερνά το σημείο. Θα πρέπει να πατήσετε εγκαίρως το κουμπί stop ώστε να κατεβείτε στο σημείο που επιθυμείτε.

Όλα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας είναι καλοδεχούμενα, με στόχο να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Με εκτίμηση

Εκ της διοίκησης