Μοιραστείτε με άλλους

Ευχαριστήρια επιστολή κοινοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Σκιάθος” για την έμπρακτη στήριξη των Συγκοινωνιών Σκιάθου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καθαριότητας «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή».

Εκτιμώντας την συμβολή του προσωπικού των Συγκοινωνιών και τη στήριξη του έργου του Συλλόγου γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος, αναφέρει:


Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή των Συγκοινωνιών Σκιάθου στην Εβδομάδα Καθαριότητας «Όλοι μαζί, Σκιάθος καθαρή» 2023 (26 Μαρτίου- 4 Απριλίου).

Η διάθεση των λεωφορείων στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καθαριότητας έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες της Σκιάθου όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων να πάρουν μέρος στη δράση, αλλά και σε πιο μακρινές παραλίες του νησιού να καθαριστούν.

Η συνεργασία με τους οδηγούς των λεωφορείων ήταν εξαιρετική και ο συντονισμός των απαραίτητων ενεργειών από τον Θοδωρή Τζούμα ήταν άψογος, όπως και η επικοινωνία μαζί του για οτιδήποτε σχετικό.

Η υποστήριξή των Συγκοινωνιών Σκιάθου ήταν για το Σύλλογό μας τιμητική, αλλά και ουσιαστική για την υλοποίηση της δράσης. Ελπίζουμε να έχουμε την υποστήριξή σας και σε παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

Τις θερμές μας ευχαριστίες για μία ακόμα φορά για τη στήριξη του έργου του Συλλόγου αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος στη Σκιάθο.

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου

Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Σκιαδάς

page1image21409568 page1image21409776