Μοιραστείτε με άλλους

Το έργο των Συγκοινωνιών Σκιάθου, το οποίο μετρά μόλις 3 χρόνια, έχει αναγνωριστεί από την πλειονότητα των κατοίκων του νησιού, και των χιλιάδων επισκεπτών που επισκέπτονται την Σκιάθο ετησίως.

Τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αναφερθεί πολλάκις στην Κοινοπραξία που ανέλαβε τη μικροσυγκοινωνία στο νησί και επέφερε ραγδαίες αλλαγές στον τρόπο κινητικότητας. Τα σχόλια είναι διθυραμβικά και μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και τυς ιστότοπους των μεγαλύτερων ελληνικών/ξένων εφημερίδων, θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο.

Όμως το έργο των Συγκοινωνιών Σκιάθου επιβραβεύθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Και μάλιστα θεσμικά. Το Παρατηρητήριο Αστικής Κινητικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) σε άρθρο του που συμπεριέλαβε στην ιστοσελίδα του κάνει λόγο για “την νέα εταιρεία λεωφορείων που έφερε επανάσταση στις μεταφορές στη Σκιάθο”.

Παραθέτει στοιχεία για τις γραμμές που εξυπηρετούμε, τα μέλη της Κοινοπραξίας  (Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου, ΑΚΤΗ ΙΚΕ), την τιμολογιακή πολιτική, τα info ticket booths κτλ.

Φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί στη μεγάλη επένδυση που έγινε και έφερε νέες θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα εργαζόμενων προερχόμενων από το νησί, αλλά και για την επιτυχία του μοντέλου που εφαρμόστηκε.

Η δέσμευση των Συγκοινωνιών Σκιάθου παραμένει η ίδια από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το έργο της μικροσυγκοινωνίας. Με σεβασμό στον επιβάτη για ασφαλείας και έγκαιρες μετακινήσεις, θα συνδράμει στην περεταίρω ανάπτυξη του παραδείσου των Βόρειων Σποράδων και της ευρύτερης περιοχής.