Μοιραστείτε με άλλους

Μία μεγάλη εκδήλωση, που δεν πρέπει να χάσει κανείς, συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» με τις “Συγκοινωνίες Σκιάθου” για τις 3 Σεπτεμβρίου στις 21.00 σε ένα τοπόσημο, γεμάτο ομορφιά και ιστορία, το περίφημο Μπούρτζι της Σκιάθου.

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό του νησιού, το μουσικό σχήμα “Ίαμβος” θα προσφέρει μία μοναδική μουσική βραδιά (και) με την επίσημη παρουσίαση της σύνθεσης του Richard Romanus “SKIATHOS ISLAND” (παγκόσμια πρώτη του ύμνου της Σκιάθου).

Μέσα από τη μουσική θα αναδειχθεί ο ύμνος της Σκιάθου, καθώς περιγράφει τις φυσικές ομορφιές του νησιού σας καθώς και τα συναισθήματα που αυτές γεννούν έτσι ώστε όποιος επισκέπτεται το νησί να θέλει να μην φύγει ποτέ από αυτό.

Μία μουσική βραδιά με διεθνείς επιτυχίες από τον ξένο και τον ελληνικό κινηματογράφο αλλά και τραγούδια ελληνικά και ξένα που αγαπήθηκαν από το μουσικόφιλο κοινό! 

Υποστηρικτής της βραδιάς οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” που από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκαν για την έμπρακτη στήριξη δράσεων που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ενώ με κοινωνική ευαισθησία έχουν προχωρήσει σε εκπτωτικές πολιτικές για μόνιμους κατοίκους, εργαζόμενους και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη του νησιού και αλλάζουμε την εικόνα της Σκιάθου, στον τομέα των συγκοινωνιών, διεθνώς. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ

Σας περιμένουμε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Σκιάθος αναβαθμίζει το συγκοινωνιακό προφίλ της

Τραγούδι: Τζένη Χατζηδήμου

Το Μουσικό Σύνολο ΙΑΜΒΟΣ που αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Γράβο (τρομπέτα), Δρ.Σέβη Μαζέρα – Μάμαλη (πιάνο) και Ζαφειρούλα Χαντή (βιολοντσέλο) δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από το 1993.

Το Μουσικό Σύνολο ΙΑΜΒΟΣ, ανέπτυξε έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνή φεστιβάλ και διοργανώσεις.

Τα μέλη του ΙΑΜΒΟΥ είναι Διπλωματούχοι Σολίστ με πολύ καλές σπουδές στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, καθώς και στον τομέα της Επιστήμης της Μουσικολογίας και των Ανώτερων Θεωρητικών. Στο ενεργητικό τους έχουν ατομικά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, συμπράξεις σαν σολίστ με ορχήστρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με διάφορα σύνολα Μουσικής Δωματίου, κάποιων από τα οποία είναι ιδρυτικά μέλη. Έχοντας ως βάση την πόλη του Βόλου, ζουν και διδάσκουν στο Μουσικό Σχολείο του Βόλου, σε σχολεία και ωδεία της πόλης.