Μοιραστείτε με άλλους

Οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” έχουν αποδείξει όλο αυτό το διάστημα τον επαγγελματισμό τους, το κοινωνικό έργο και την ουσιώδη προσφορά στον πολίτη.

Ένα περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε οδηγός μας, μέλος του προσωπικού, κοινοποιήθηκε ευρέως στα ΜΜΕ, παρότι ο ίδιος -με σεμνότητα- διατήρησε χαμηλούς τόνους.

Η επιβράβευση και οι θερμές ευχαριστίες δημοσιοποιήθηκαν από τον Δ/ντη του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Λάρισας για τον κ. Εκίζογλου Παναγιώτη, ο οποίος αυτό το διάστημα εργάζεται ως οδηγός των “Συγκοινωνιών Σκιάθου” και προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο νησί της Σκιάθου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Εκίζογλου με αμέριστη αλληλεγγύη συνέδραμε διασώστη του ΕΚΑΒ κατά την προσπάθεια των πρώτων βοηθειών, την 19η Ιουνίου, σε μία συνάνθρωπό μας που τραυματίστηκε από τη δίνη του αεροπλάνου στο JSI Αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Aναλυτικά η επιστολή:

*Στην φωτό ο κ. Εκίζογλου, ο οποίος από την αρχή της λειτουργίας των Συγκοινωνιών Σκιάθου εξυπηρετεί εκατοντάδες επισκέπτες του νησιού και όπως βλέπετε, η επιβράβευση έρχεται καθημερινά, επιβεβαιώνοντας την προσπάθειά όλων μας.

Η διοίκηση, οι οδηγοί και το προσωπικό των Συγκοινωνιών Σκιάθου και του Υπεραστικoύ ΚΤΕΛ Μαγνησίας αισθάνονται υπερήφανοι για τον συνάδελφο Π. Εκίζογλου και τον ευχαριστούν για την προσφορά του.