Μοιραστείτε με άλλους

Η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia από την πρώτη της διοργάνωση το 1985, μέχρι σήμερα, σκιαγραφεί το προφίλ του τουριστικού επιχειρείν στη χώρα διατηρώντας το ισχυρό της brand name. 

Διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο και αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης του τουριστικού κλάδου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. H Philoxenia προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της τουριστικής αγοράς, συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ενώ συμβάλει στην ανάδειξη προορισμών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Συνολικά 24.153 επισκέπτες συνέρρευσαν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τουρισμό, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, την εστίαση και καφεστίαση, αλλά και το real estate.

Το “παρών” φέτος έδωσαν και οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” στο περίπτερο 13, σταντ 1, που λειτούργησε ο Δήμος Σκιάθου.

Μαζί με μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού, οι Συγκοινωνίες Σκιάθου συμμετείχαν στην διεθνή έκθεση με ειδικό δωρεάν πληροφοριακό υλικό και παρουσία των στελεχών της Κοινοπραξίας που ανέλαβε το έργο της μικροσυγκοινωνίας στο νησί.

Διεξήχθησαν προγραμματισμένα ραντεβού και συζητήσεις με φορείς και επισκέπτες. Δηλώσεις on camera έκαναν ο κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και ο Νίκος Ευαγγελινός, πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου.

Φωτό: Με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό και τον coach των επιτυχιών, Γιάννη Σφαιρόπουλο

Συγκεκριμένα:

Ο κ. Κολυνδρίνης τόνισε:

Ήταν ένα εγχείρημα που ξεκίνησε δύσκολα, το προσπαθήσαμε και δόξα τον Θεό πήγε πολύ καλά. Βρισκόμαστε στο περίπτερο του Δήμου Σκιάθου, αποδεικνύοντας ότι η Σκιάθος απέκτησε τακτική συγκοινωνία χειμώνα-καλοκαίρι και προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της. Πιστεύω ότι βάλαμε το λιθαράκι μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε εδώ στο δικό μας περίπτερο, στον δικό μας τόπο. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταφέραμε και κάναμε κάτι καλό για το νησί.

Ο κ. Ευαγγελινός ανέφερε:

Ξεκινήσαμε σχεδόν από το μηδέν. Δεσμευτήκαμε ότι θα κάνουμε συγκοινωνία και αυτό πράξαμε. Ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε πράξη και η Σκιάθος έχει τα δικά της λεωφορεία, με παρουσία όλον τον χειμώνα. Ήδη οργανώνουμε την επόμενη σεζόν για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.