Μοιραστείτε με άλλους

Η Σκιάθος γύρισε σελίδα στον τομέα των μεταφορών, αποκτώντας σύγχρονα λεωφορεία και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συνάδουν με ένα νησί υψίστης ποιοτικής και τουριστικής εμβέλειας, όπως η αρχόντισσα των Βόρειων Σποράδων, με τους χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ετησίως.

Η Κοινοπραξία που εκπροσωπείται από τo Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου και την ΑΚΤΗ ΙΚΕ, υπέγραψε το 2022 και επίσημα την σύμβαση ανάληψης εκτέλεσης του έργου της μικροσυγκοινωνίας, ως συνέχεια της επικύρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας, με ετήσιο μίσθωμα, που προκήρυξε ο Δήμος Σκιάθου, βάσεις κείμενης νομοθεσίας.

Η Κοινοπραξία με επαγγελματισμό και συνέπεια ανέλαβε την ευθύνη για το μεταφορικό έργο στο νησί, με την δρομολόγηση σύγχρονων λεωφορείων, στις γραμμές: Αεροδρόμιο-Σκιάθος-Κουκουναριές-Ασέληνος-Ξάνεμος-Ευαγγελίστρια-Aγία Παρασκευή-Καλύβια-Τρούλος.

Προτυπωμένα εισιτήρια διατίθενται σε πολλά σημεία του νησιού, σε τέσσερα i-box kiosks της Κοινοπραξίας (ΛΙΜΑΝΙ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-AEΡΟΔΡΟΜΙΟ) με αντίστοιχους υπαλλήλους που θα δίνουν πληροφορίες, και φυσικά στο κάθε λεωφορείο, με δυνατότητα πληρωμής μέσω POS.

Πλέον, δίνεται μία ολοκληρωμένη λύση στον μεταφορικό τομέα του νησιού και συνάμα λύνεται ένα μείζον πρόβλημα δεκαετιών, σ’ έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Η ψήφος εμπιστοσύνης της Κοινοπραξίας στο νησί σηματοδοτεί νέες θέσεις εργασίας και επιμέρους προσφορά απασχόλησης για διάφορες ειδικότητες.

Τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. είναι εταιρείες του Νομού, που έχουν δώσει για πολλά χρόνια πολυεπίπεδα δείγματα γραφής, που έχουν αποδείξει την ικανότητα στην παροχή υπηρεσιών και έχουν αφήσει το κοινωνικό τους αποτύπωμα.

Πάντα θα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και δεσμευόμαστε για συνεχή αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, καθώς και ανάληψη όλων των βελτιωτικών αλλαγών που κρίνονται απαραίτητες.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την συνολική προσπάθεια περεταίρω ανάδειξης του νησιού, εντός και εκτός συνόρων.

Είμαστε εδώ για να συνδράμουμε όλον τον χρόνο για το καλύτερο δυνατό συγκοινωνιακό έργο.

Είμαστε εδώ για τον μόνιμο κάτοικο, τον επισκέπτη που τιμά το νησί με την παρουσία του.