Μοιραστείτε με άλλους

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η τουριστική περίοδος στη Σκιάθο για το φετινό καλοκαίρι με πτήση της Τransavia, η οποία πέταξε για τελευταία φορά για το 2022 προς το αεροδρόμιο του Παρσιού.

Ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας τόνισε:

“Σήμερα «έκλεισε» η τουριστική περίοδος για το 2022 με την πτήση της Transavia από το Παρίσι, ήταν η ίδια που άνοιξε, στις 23 Απριλίου, αυτή την καλή τουριστική χρονιά για τη Σκιάθο!

Η απευθείας πτήση με το Παρίσι είναι μια ιστορική στιγμή για τα τουριστικά χρονικά της Σκιάθου, έναν στόχο που η δημοτική αρχή είχε θέσει από τις πρώτες μέρες της θητείας της. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, αξιοποιώντας κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά του Υπουργό Τουρισμού, την Υφυπουργό Τουρισμού, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, τα στελέχη της Transavia για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στη Γαλλία για την εξαιρετική συνεργασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από ισχυρές συνεργασίες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την εταιρεία η σύνδεση ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και έχει ήδη προγραμματιστεί για το 2023 με δύο πτήσεις την εβδομάδα!”