Μοιραστείτε με άλλους

Μία άρτια διοργώνση, το 1st Sfairopoulos Basketball Camp Skiathos, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Μικρά και μεγαλύτερα παιδιά έμαθαν τις αρετές του μπάσκετ και διδάχθηκαν αθλητικό ήθος από έναν κορυφαίο προπονητή, επιπέδου Euroleague, τον κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο, τους συνεργάτες του, το προπονητικό τιμ και φυσικά από τους κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές που τίμησαν την διοργάνωση με την παρουσία τους.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας προανήγγειλε ήδη τις ημερομηνίες διεξαγωγής του επόμενου καμπ και έδωσε ραντεβού και το επόμενο καλοκαίρι στη Σκιάθο (24-29 Ιουνίου 2024).

Ήταν πολύ έντονο το χειροκρότημα για τους προπονητές που έδωσαν την ψυχή τους όλες αυτές τις ημέρες για να είναι αξέχαστη αυτή η εμπειρία για όλα τα παιδιά. Και ήταν. Όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά για όλους μας!

Κατά την ολοκλήρωση του Camp έγινε η απονομή τιμητικών πλακετών στους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.

Για τις “Συγκοινωνίες Σκιάθου” παρέλαβε την πλακέτα ο διαχειριστής της Κοινοπραξίας και πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης, ο οποίος τόνισε ότι δράσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και υποστηρίζουν τους αθλητές, πάντα θα βρίσκουν αρωγό την εταιρεία.

To 1st Sfairopoulos Basketball Camp Skiathos πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, με τη συνδιοργάνωση του ΔΟΑΠΝ Δήμου Σκιάθου και του Γ.Σ. Σκιάθου, την οργανωτική επιμέλεια της No Easy Way και την ευγενική χορηγία των:

EUROBANK

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

DOLPHINS INNOVATIVE TOURISM COMPANY

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

ΑΥΡΑ

SEAJETS

TRACE ‘N CHASE

SKIATHOS PALACE HOTEL

Χορηγός επικοινωνίας: www.Skiathoslife.gr

PLAY the game – Join the CAMP