Μοιραστείτε με άλλους

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων “Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη” το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ανέλυσε την έννοια του Εθελοντισμού – μια έννοια σημαντική για μικρούς και μεγάλους με ποικίλες προεκτάσεις.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εθελοντική φροντίδα προς τα ζώα και διοργανώθηκε επίσκεψη στο Skiathos Dog Shelter (Καταφύγιο Σκύλων).

Η ημέρα της εκδρομής έφτασε και η ξενάγηση από τους φιλόξενους ανθρώπους του Καταφυγίου ήταν υπέροχη! Οι συμμετέχοντες έμαθαν για τη σημαντική δράση τους και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του εθελοντισμού ως σχολείο, πηγαίνοντας βόλτα ορισμένα σκυλάκια, φροντίζοντας την υγιεινή τους και παίζοντας μαζί τους.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ευχαριστεί θερμά το Skiathos Dog Shelter για τη βιωματική ξενάγηση, που γέμισε με όμορφες στιγμές παιχνιδιού και φροντίδας και τις Συγκοινωνίες Σκιάθου (Skiathos Bus Transports), που κατέστησαν δυνατή την ασφαλή μεταφορά μας για ακόμη μια φορά!