Μοιραστείτε με άλλους

Το πρόβλημα της μετακίνησης-μεταφοράς συνανθρώπων μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από την πλέον σύγχρονη πόλη έως το πιο μικρό νησί της χώρας μας, παραμένει έντονο με αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα ζωής. 

Η κακή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών δημιουργούν συνθήκες αποκλεισμού των ατόμων με ανάγκες στη καθημερινή τους ζωή, αλλά και στους επισκέπτες ενός τόπου.

Οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” θεωρούν αυτονόητο τον μη αποκλεισμό ατόμων με κινητικά προβλήματα ή των ΑμεΑ και συνεχίζουν με προσήλωση στο έργο τους να βελτιώνουν την καθημερινότητα των επιβατών.

Τα σύγχρονα λεωφορεία μας είναι εξοπλισμένα με ειδική ράμπα, ενώ ο οδηγός μας συνδράμει στη διαδικασία για την ασφαλή επιβίβαση-αποβίβαση.

Η διαδικασία επιβίβασης με την ειδική ράμπα στην κεντρική πύλη του λεωφορείου
Η διαδικασία επιβίβασης με την ειδική ράμπα στην κεντρική πύλη του λεωφορείου

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του τροχαίου υλικού μας, απαλείφουν προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες.

Όλοι οι επιβάτες μας, επισκέπτες ή μη με κινητικά προβλήματα μπορούν πλέον ισότιμα να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να εμπιστευτούν τις “Συγκοινωνίες Σκιάθου” για τις μεταφορές τoυς.

Σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα για την εξυπηρέτηση επιβάτη με κινητικά προβλήματα και την αρωγή του οδηγού μας στην διαδικασία

Σχόλιο επιβάτιδας για την δυνατότητα (ράμπα και ειδικός χώρος) που παρέχουν τα λεωφορεία μας.

Ειδικός χώρος με σήμανση στα λεωφορεία μας

Πάνω από όλα ο άνθρωπος, στο επίκεντρο η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Και είμαστε μόνο στην αρχή…

Διαβάστε επίσης: Όταν πέραν από επαγγελματίας, είσαι πάνω από όλα άνθρωπος…