Μοιραστείτε με άλλους

Οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” αποδεικνύουν με πράξεις ότι τηρούν στο ακέραιο τις δεσμεύσεις, από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν να προσφέρουν συγκοινωνιακό έργο στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Εξαρχής, θεσπίσαμε μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τους μόνιμους κατοίκους και εργαζόμενους, παρείχαμε εκπτωτικές λύσεις για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μεταφέραμε δωρεάν τους μαθητές στα σχολεία, ενώ θέσαμε στο επίκεντρο την στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Μετά και την πρόσφατη συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» για την επίσημη παρουσίαση της σύνθεσης του Richard Romanus “SKIATHOS ISLAND”, παγκόσμια πρώτη του ύμνου της Σκιάθου, θα συνδράμουμε και στον τομέα του αθλητισμού.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητών του Δήμου Σκιάθου εν όψει των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics, που θα διεξαχθούν στο Λουτράκι από 3 έως 8 Οκτωβρίου 2022.

Θα μεταφέρουμε δωρεάν και θα προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στους αθλητές, τους συνοδούς και τον προπονητή της ομάδας σε αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση.

Στηρίζουμε έμπρακτα την αθλητική αποστολή και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το αθλητικό και πολιτιστικό υπόβαθρο αυτού του τόπου, θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” κάνουν το νησί προσβάσιμο για όλους

Όταν πέραν από επαγγελματίας, είσαι πάνω από όλα άνθρωπος…