Μοιραστείτε με άλλους

Στον Βόλο βρίσκονται από αργά το βράδυ της Τετάρτης τα έξι νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία των “Συγκοινωνιών Σκιάθου” (SkiathosTransports) που θα δρομολογηθούν εντός των επόμενων 24ωρων στο νησί των Β. Σποράδων που αγκάλιασε την προσπάθειά μας για την συγκοινωνιακή αναβάθμιση στον ιστορικό τόπο του Παπαδιαμάντη.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης για συνεχή εκσυγχρονισμό και επένδυση, ανανεώθηκε ο ιδιόκτητος στόλος των “Συγκοινωνιών Σκιάθου”, με νέα λεωφορεία ικανά να ανταποκριθούν σε όλο το φάσμα του μεταφορικού έργου.

Δυνατότητα μεταφοράς ΑμεΑ με ασφάλεια
Στον Βόλο μετά από ένα πολύωρο ταξίδι

Από τα κεντρικά του Ομίλου Παπαδάκη, έως το λιμάνι του Βόλου, έμπειρο προσωπικό του Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, οδήγησε τα λεωφορεία με ασφάλεια, κάνοντας ένα ολοκληρωμένο test drive, χιλιομέτρων, (σ.σ. εθνική οδός, αστικός ιστός) και πλέον τα νέα οχήματα αναμένονται να ταξιδέψουν μέχρι την Σκιάθο, όπου και θα δρομολογηθούν.

Τα νέα οχήματα θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω αναβάθμιση του μεταφορικού έργου για το νησί, το οποίο τα τελευταία χρόνια υποδέχεται μεγάλο όγκο επισκέψεων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι φωτεινές ενδείξεις αποτυπώνουν τον τελικό προορισμό

Με την άφιξη και την επίσημη δραστηριοποίηση των “Συγκοινωνιών Σκιάθου” το νησί έχει καταστεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα στον τομέα της μικροσυγκοινωνίας, και, όπως δεσμευτήκαμε από την πρώτη στιγμή, συνεχίζουμε την προσπάθεια παροχής υψηλού επιπέδου αστικών/ημιαστικών μεταφορών για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της Σκιάθου και των επισκεπτών.

Παρατεταγμένα και μετά τους απαραίτητους ελέγχους, αναμένουν την μεταφορά τους (ακτοπλοϊκώς) στην Σκιάθο
Σύγχρονα λεωφορεία ΜΑΝ και Mercedes, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ευρώπη, δρομολογούνται στο νησί μας

Ανταποδίδουμε στον τόπο που μας αγκάλιασε και μας υποδέχτηκε, αποδεικνύοντας καθημερινά το προσηλωμένο, ειλικρινές, κοινωνικό μας έργο.

Τα οχήματα, όλα τεχνολογίας Euro 6, με δυνατότητα μεταφοράς ΑμεΑ, με ισχυρούς αλλά ταυτόχρονα φιλικούς κινητήρες προς το περιβάλλον αποτελούνται από 5 ημιαστικά λεωφορεία: 3 MAN Lion’s City και 2 MAN R12 και ένα Mini Bus Mercedes-Benz Sprinter 416 XL 22+1 θέσεων.

Ο διαχειριστής της Κοινοπραξίας, Δημήτρης Κολυνδρίνης, μαζί με την ομάδα του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας που μετέφεραν τα νέα λεωφορεία στον Βόλο, αργά το βράδυ της Τετάρτης

Παρακολουθήστε το βίντεο με την άφιξη των λεωφορείων στον Βόλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μηνιαία κάρτα με 15 ευρώ

Oι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” κάνουν το νησί προσβάσιμο για όλους

Οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” στηρίζουν έμπρακτα τον πολιτισμό

Όταν πέραν από επαγγελματίας, είσαι πάνω από όλα άνθρωπος…

Ανανεωμένα δρομολόγια, νέο info-ticket kiosk και αγορά εισιτηρίου μέσω POS