Μοιραστείτε με άλλους

Ένα νέο ορόσημο για την Σκιάθο που φέρει την σφραγίδα των «Συγκοινωνιών Σκιάθου». 

Το πρωί του Σαββάτου αφίχθησαν τα 6 νέα λεωφορεία ( της Κοινοπραξίας) ώστε να δρομολογηθούν άμεσα εξυπηρετώντας τους χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες. 

Πιστοί στη δέσμευση για συγκοινωνίες υψηλού επιπέδου καθιστούμε την Σκιάθο νησί-πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Η “απόβαση” των νέων λεωφορείων

Συμπληρώνοντας τρεις μήνες συνεχούς λειτουργίας, στηρίζοντας εμπράκτως την τοπική κοινωνία, επιτυγχάνοντας την συγκοινωνιακή αναβάθμιση του νησιού, με εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, ανακουφίζοντας με πράξεις ουσίας ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας.

Κατά την άφιξη των 6 λεωφορείων, παρουσία του διαχειριστή της Κοινοπραξίας, Δημήτρη Κολυνδρίνη, προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Νίκου Ευαγγελινού και του κ. Αστέρη Σανίδα, τα πρώτα σχόλια ήταν άκρως θετικά και υπήρξε θερμή υποδοχή.

Η θετική ανταπόκριση και η ψήφος εμπιστοσύνης μας δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση να συνεχίσουμε.

Συμπληρώνοντας τρεις μήνες λειτουργίας, με την άφιξη των νέων λεωφορείων
Έξι σύγχρονα λεωφορεία στον ιδιόκτητο στόλο των “Συγκοινωνιών Σκιάθου”
Tα λεωφορεία τα πρώτα λεπτά της άφιξης στο νησί

Έτοιμα για δρομολόγηση

Σε δήλωσή του, σε δημοσιογράφους, ο κ. Κολυνδρίνης επεσήμανε μεταξύ άλλων:

Από αριστερά πίσω: Ηλίας Μπάρδας, Τηλέμαχος Κονταξής, Ζήσης Διανέλλος, Μαργαρίτης Σωτήρης και μπροστά Αστέρης Σανίδας, Δημήτρης Κολυνδρίνης, Νίκος Ευαγγελινός

Σήμερα, κλείνοντας 3 μήνες λειτουργίας αποδείξαμε ότι είμασταν συνεπείς σε ό,τι είπαμε από την αρχή. Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε το έργο στο νησί. Εξαρχής ήλθαμε για να κάνουμε συγκοινωνία και τίποτα άλλο. Ελπίζω όλοι να έχουν πειστεί για τον σκοπό μας και το κοινωνικό μας έργο. Είπαμε ότι θα δρομολογήσουμε νέα λεωφορεία, που θα ανήκουν στην Κοινοπραξία και το πράξαμε.

Θέλω να πω, εκ μέρους της Κοινοπραξίας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, στο δημοτικό συμβούλιο, στους κατοίκους, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες του νησιού που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και πιστεύω ότι τους δικαιώσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω και όσους μας είδαν καχύποπτα, διότι μας ώθησαν να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη βάση στη δουλειά μας.

Η τουριστική περίοδος τελειώνει, αλλά για εμάς δεν είναι χρόνος ξεκούρασης, είναι χρόνος για συνέχιση της δουλειάς. Στο επόμενο διάστημα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμη πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί.

Και τα 6 λεωφορεία θα μείνουν στην Σκιάθο το χειμώνα, θα λειτουργούν τα δύο καθημερινά και εφόσον παραστεί ανάγκη εντός των χειμερινών μηνών θα συνεισφέρουν και τα υπόλοιπα στην γραμμή.

Είμαστε και θα είμαστε εδώ. Είναι σημαντική η βοήθεια όλων για να γινόμαστε κάθε μέρα ακόμη καλύτεροι.

Τέλος, ο κ. Κολυνδρίνης ανέφερε ότι από την Δευτέρα, οπότε και θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά, οι μαθητές του νησιού θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν, έως ότου παραλάβουν από τα σχολεία τους τα ειδικά μαθητικά δελτία. 

Πάντα με αξιοπιστία, δίπλα στην κοινωνία της Σκιάθου.

Συνεχίζουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον Βόλο τα νέα λεωφορεία των “Συγκοινωνιών Σκιάθου” που δρομολογούνται στο πανέμορφο νησί

Μηνιαία κάρτα με 15 ευρώ

Oι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” κάνουν το νησί προσβάσιμο για όλους

Οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” στηρίζουν έμπρακτα τον πολιτισμό

Όταν πέραν από επαγγελματίας, είσαι πάνω από όλα άνθρωπος…

Ανανεωμένα δρομολόγια, νέο info-ticket kiosk και αγορά εισιτηρίου μέσω POS